Trainingen & Coaching

Trainingen zijn bedoelt om als groep gelijkgezinden over een bepaald onderwerp te leren.
Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden:

Trainingen op locatie/bij bedrijven/instellingen

Ervaart u een probleem binnen teams als het gaat om het onderling contact. Ik kan samen met u het probleem helder maken en zoeken naar mogelijkheden om het contact te verbeteren. Hierbij kunt u denken aan korte workshops van enkele uren tot meerdaagse trainingen.
Dit kan o.a. gaan over:
– omgaan met werkdruk/stress,
– omgang met specifieke doelgroepen in de zorg
– teambuilding
– omgang met agressie (emotioneel)
– grenzen aangeven

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. (0523-611283) Kosten: Na bespreking van de wensen zal ik een offerte doen uitbrengen.

Informatieavonden op locatie

U kunt mij uitnodigen voor het geven van een lezing/workshop over haptotherapie. In overleg kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Informatieavonden zijn bedoelt voor:

– scholen (zowel voor leerkrachten als ouders) – verenigingen (platte landsvrouwen, sport, specifieke verenigingen rondom zorg of doelgroepen) – gezondheidscentra – stichtingen

Kosten: algemene lezingen over haptotherapie zijn gratis. Wilt u een specifieke lezingen, dan zijn de kosten in overleg.

Over Grenzen en mogelijkheden

Coaching

Wil jij je persoonlijk ontwikkelen, wil je leren omgaan met de uitdagingen die voor je liggen zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Wellicht kan coaching je op weg helpen.

Dit doen we vanuit het haptonomische oogpunt dat je gevoel en lichaam je veel over jezelf kunnen vertellen.  Je mag leren ontdekken hoe jij je verhoud tot jezelf en anderen en wat je hierin nodig hebt om een stap te kunnen maken en meer in je kracht komt te staan. Coaching kan je helpen dit te ontdekken.